0
0

Топ-5 ідей з чим носити плаття влітку

13.01.2020
1519
Топ-5 ідей з чим носити плаття влітку
Категорія:
Твій образ

До яскравого та стильного плаття на літо можна додати не менш стильний аксесуар. Якщо для дорослої леді його підібрати легко, то для юної треба постаратись, аби він відповідав її потребам і був комфортним. “Suzie” підготувала п'ять ідей речей, з якими можна і треба носити сукні цього літа.

 

Сумка чи портфель — залежить від уподобання юної леді. Звичайно ж — портфель краще одягти під плаття у стилі кежуал та кросівки чи балетки. Сумка підійде для походів у кіно, кафе чи не довгу прогулянку, куди не потрібно брати багато речей. Модні в цьому сезоні для дівчаток сумочки-мішечки, які можна одягати через плече - дуже зручний та практичний аксесуар.

 

Легкий піджак навіть влітку не завадить, коли юна принцеса зібралась на прогулянку ввечері. Піджаки здебільшого класичного крою, відповідно і плаття має бути більш строге та елегантне. Цього сезону в моді яскраві однотонні піджаки, які злегка прикривають стегна. Сюди ж можна віднести кардигани. У “Suzie” вони представлені у моделях “Агата” і “Лівія”.

 

Яскраві босоніжки можна носити в тон із сумочкою чи портфелем. Хоча їх можна підібрати виключно під плаття. Виробники пропонують різноманітні варіації босоніжок, головне зважати на їх якість та комфорт для ніжки. Дівчаткам-піділіткам можна придбати щось на невеликому каблучку.

 

Ще один класний аксесуар на літо — окуляри. Обираючи їх батькам варто бути дуже уважними і підібрати якісні лінзи, щоб не зіпсувати дитині зір. Тому краще звернутись у магазини які спеціалізуються на оптиці. А щодо модних тенденцій цього літа, то сміливо обирайте дівчинці лінзи у формі рожевих сердечок, кішечок чи метеликів. Кольори рожевий, блакитний чи дзеркальні.

 

Хіт літнього сезону — солом'яний капелюх з вузькими краями та бантом. Він підійде для довгих прогулянок у спекотний день, чи навіть на пляж. Модниці його носять під легке шифонове плаття будь якої довжини чи сукню із льону.

 

А ідеальне плаття для будь-яких цілей ви можете придбати у “Suzie”. Завжди стильні та якісні сукні не залишать байдужими маленьку принцесу.

Категорія
Твій образ
Вибрані товари (0)
Ваш список обраних товарів порожній!
Ваш кошик (0)
Популярні запити: Сукня, Спідниця, Блуза