0
0

Якою має бути ошатна сукня для дівчинки

17.10.2020
1486
Якою має бути ошатна сукня для дівчинки
Категорія:
Твій образ

Кожна дівчинка, збираючись на важливий захід, мріє виглядати надзвичайно, і неважливо, скільки їй років. Дитячі наряди декорують рюшами, бантами, воланами, квітами, намистинами, що, як результат, дозволяє отримати справжній наряд принцеси. Різноманітність одягу для свят вражає, і вибрати сукню для дівчинки не складе труднощів.

Що враховувати

Якщо вам потрібно нарядити дитину, подбайте про зручність фасону й натуральність матеріалу. Купуйте плаття для дівчинки з плоскими блискавками та ґудзиками, щоб не дратувати шкіру. Надмірний декор також може призвести до дискомфорту. Щоб крихітка почувалася добре, візьміть з собою змінний одяг.

Щоб правильно вибрати ошатню сукню для дівчинки, слід звертати увагу й на:

  • колір. Він повинен бути приємним, ненав'язливим. Краще віддавати перевагу світлим, пастельним тонам;
  • якість пошиття. Звертайте увагу на акуратність швів, відсутність ниток, що стирчать, і на те, наскільки міцно пришиті декоративні елементи;
  • довжина. Тут усе залежить від вікових особливостей дитини. Маленьким дівчаткам варто купувати сукні трохи нижче коліна (а краще вище). Вони не сковують рухів і дозволяють вільно танцювати й бігати;
  • фасон. Чітких обмежень немає, тому що кожен наряд по-своєму унікальний і красивий, головне, щоб дитині плаття підходило. Більш універсальними вважаються моделі А-силуету, а ось приталені варіанти можуть доставити незручності, тому вони більше підходять для тематичних фотосесій, ніж для святкових заходів;
  • декоративні елементи. Зовсім маленьким краще вибирати вироби з рюшами й аплікаціями, а ось від стразів і намистин варто відмовитися, тому що дитина може потягнути їх до рота;
  • тканина. Повинна добре пропускати повітря й відводити вологу, при контакті зі шкірою не дратувати її та не викликати алергій, тому краще вибирати вироби, зроблені з м'яких, натуральних тканин.

При виборі ошатної сукні для дівчинки важливо та потрібно враховувати розмір. Повинен бути невеликий запас, щоб дитина не відчувала дискомфорту під час рухів.

Особливості віку

Уже було зазначено, що при виборі вбрання вік має значення і в кожного періоду свої особливості. Ось що тут необхідно врахувати:

  • дівчаткам до 4 років потрібно вибирати фасони із завищеною талією й недовгою спідницею, щоб дитина в ній не плуталася й пересувалася без обмежень;
  • п'ятирічним підійде довжина до щиколотки, щоправда, крій повинен бути вільним;
  • дівчаткам від 10 років можна купувати довге плаття, і навіть з невеликим шлейфом.

Пам'ятайте, що виріб треба вибирати без шнурівки, корсета й жорстких сіток.

Практичне плаття

Наряд повинен бути зручним і виглядати естетично. Обов'язково слід враховувати особливості заходу, сезонність і те, чи буде плаття надалі використовуватися. При виборі практичного виробу краще звернути увагу на такі критерії:

  • склад матеріалу. Від цього показника залежить зносостійкість, наскільки шкіра зможе «дихати» і чи підійде сукня для прохолодної погоди. Зимові речі повинні містити невеликий відсоток вовни, щоб крихітка не замерзла;
  • забарвлення. Не повинне бути мазким (тому від білих і жовтих відтінків краще відмовитися);
  • стійкість кольору. Оскільки дитячі речі стираються часто, нестійка фарба швидко змиється і виріб втратить презентабельний вигляд.

Модель повинна бути практичною та підходити не тільки для свята, але і для повсякденності.

Думка дитини важлива

Наряд повинен насамперед подобатися дитині. Звичайно, у деяких випадках потрібно настояти на придбанні більш практичною речі, а іноді не обійтися без компромісу. У якомусь платті дівчинці буде комфортно, у якомусь ні. Але її вибір не можна ігнорувати, роблячи ставку лише на свій смак. У дитини є своя думка, і її важливо почути, та й свіжий погляд малятка може впасти на нові, ще не розглянуті моделі.

Вибираючи плаття без дочки, спробуйте уявити себе маленькою дівчинкою та довіртеся інтуїції. Якщо ви не впевнені, що зможете купити «те саме» плаття без крихітки, то напередодні ввечері погортайте з нею журнали, перегляньте картинки, щоб розуміти, які моделі їй до душі.

Категорія
Твій образ
Вибрані товари (0)
Ваш список обраних товарів порожній!
Ваш кошик (0)
Популярні запити: Сукня, Спідниця, Блуза