0
0

П'ять порад батькам від дітей про вибір одягу

14.06.2020
486
П'ять порад батькам від дітей про вибір одягу
Категорія:
Для матусі

У дітлахів своє бачення світу і того, як все виглядає навкруги. З кожним роком маля росте, розвивається і сприйняття змінюється. Це ж стосується й одягу. Рано чи пізно батьки зіштовхуються з проблемою, коли не можуть догодити дочці у виборі, на їх думку, комфортного вбрання.

Тому “Suzie” зібрала п'ять порад батькам від дітей, про те, який одяг вони ну зовсім не люблять носити.

 

Ніяких тісних речей

 

Свобода понад усе, особливо коли йдеться про свободу руху для дитини. Плаття — тільки зручне, штанці не мають тиснути і гарно тягнутись, бо, раптом, через 2 секунди дитина захоче бігати чи лазити по драбині. Ніщо не має заважати рухатись.

 

Не люблю ґудзики

 

Здебільшого діти не люблять одяг на ґудзиках. Оскільки малеча завжди поспішає то гратися, то займатись якоюсь іншою справою, застібання ґудзиків тільки відбирає дорогоцінний час. Тому краще купувати одяг на змійці.

 

Взуття на шнурках — найбільший ворог

 

Схожа ситуація зі шнурками, які потрібно розв'язувати, коли роззуваєшся, та зав'язувати, коли взуваєшся. А ще вони можуть розв'язатись у найнеочікуваніший момент. Тому батькам краще обирати взуття на липучках. З ним точно менше клопоту.

 

"Ефект капусти"

 

Одяг для дитини обирайте відповідно до пори року та температури на вулиці. "Ефект капусти" - це коли одягнути три светри одночасно. Дуже сумнівний спосіб вберегти малечу від холоду, адже велика кількість одягу тільки сковуватиме рухи й не даватиме тілу дихати. Інколи натуральний теплий светр одягнутий на футболку, стане набагато кращим варіантом.

 

“Я хочу вибрати сама”

 

Дозвольте вашій малечі вибрати одяг самостійно. У магазині знайдіть дві чи три речі, які точно потрібні, і з них дозвольте обрати. Таким чином, дитина відчуватиме свою важливість у прийнятті рішень і ще більше радітиме нові покупці.

 

Ну а найкомфортніший та найякісніший одяг для дівчаток ви знайдете у “Suzie”. Модні тканини та трендові фасони тільки у нас. “Suzie” знає як догодити і батькам, і юній принцесі.

Категорія
Для матусі
Вибрані товари (0)
Ваш список обраних товарів порожній!
Ваш кошик (0)
Популярні запити: Сукня, Спідниця, Блуза