0
0

Шкільна форма — за і проти

13.01.2020
1660
Шкільна форма — за і проти
Категорія:
Твій образ

У всьому світі точаться суперечки щодо носіння шкільної форми, проте досі однозначної думки не було висловлено. Хтось вбачає в носінні шкільного вбрання раціональність та практичність, хтось - неможливість дитини виражати внутрішнє "я" за допомогою одягу. Здебільшого це питання вирішує дирекція школи, зрідка дають можливість висловитись батькам. Проте, якщо ви от-от маєте відправити до школи свою принцесу - детально ознайомтесь із правилами учнівського дрес-коду закладу.

 

“Suzie” намагалась розібратись, які плюси та мінуси обов'язкового носіння шкільної форми.

 

Почнемо із переваг, і тут же можна відмітити, що однаковий одяг для учнів дозволяє не ділити їх на класи за матеріальним становищем батьків. Адже у сучасному суспільстві проблема цькування через фінансові статки рідних дуже поширена і може викликати у дітей чимало комплексів.

 

Шкільна форма дозволяє учням не відволікатися на мрії про нові джинси чи кофтинку, а спрямовуватиме їх думки виключно у навчальний процес. Крім того, для дівчаток зникне вічна проблема ранків “що одягнути”.

 

Ще один плюс такого вбрання — дисципліна. Змалечку учнів виховують одягатись офіційно та розуміти, який одяг підходить для різних подій.

 

Мінусів також є вдосталь. Наприклад, якісна шкільна форма коштує не мало, а на навчальний рік її потрібно хоча б два комплекти різних фасонів. І тут знову ж таки постає фінансове питання.

 

Суто практичний аспект — шкільна форма важка у догляді. Через натуральні тканини одяг швидко мнеться і важко прасується. Тому батьки здебільшого віддають її у хімчистку.

 

Найчастіше противників шкільної форми бентежить те, що діти не зможуть проявити індивідуальність і таке вбрання - це відголос минулого, де усіх одягали і змушували думати однаково. Проте нова колекція шкільної форми від “Suzie“ повністю спростовує твердження про “обмеження індивідуальності”. Різноманітні фасони спідниць, блузок, сарафанів, штанів та піджаків підкреслять найкращі риси вашої школярки.

Категорія
Твій образ
Вибрані товари (0)
Ваш список обраних товарів порожній!
Ваш кошик (0)
Популярні запити: Сукня, Спідниця, Блуза