0
0

Підбір кольорів та фасонів літнього одягу для маленьких дівчаток

15.06.2020
546
Підбір кольорів та фасонів літнього одягу для маленьких дівчаток
Категорія:
Твій образ

В даний час маленькі дівчатка не менш зациклені на своїй зовнішньості і вбранні, ніж дорослі дами. Тому варто віддавати належну увагу стилю і підбору кольорів та фасонів літнього одягу юних красунь. Мода зараз задає такі тенденції, перед якими не можуть встояти навіть маленькі представниці прекрасної статі. І це чудово, тому що в дівчинки з раннього віку буде привито вміння вдягатися красиво і зі смаком.

Перше, на що потрібно буде звернути увагу при виборі літнього одягу юної модниці, це зручність. Модельєри надають нам величезний вибір вбрань, які точно не будуть змушувати малюка відчувати дискомфорт чи скованість. Варто лише уважно підібрати потрібний матеріал і основуватися на тому, як дівчинка відчуває себе в цьому, чи іншому одязі.

Яким кольорам потрібно надавати перевагу?

Безумовно, літо — пора яскравих фарб, тим більше що головні фаворити цього сезону: насичено-червоний, жовтий, соковито оранжевий колір. Також в моді залишаються приглушені і м’які прояви кольорів. Це можуть бути попелясто-рожевий, білий чи персиковий з легкою димкою. Віддаючи перевагу яскравим тонам, не варто забувати про чорно-білу класику, яка ніколи не буде виглядати нудно і старомодно при правильному поєднанні.

Фасони літнього одягу

Плаття.

Тенденції поступово відходять від хитромудрого і химерного крою, звертаючи увагу на простоту та вишуканість. Підкреслити юний вік і милі риси малюка завжди допоможе плаття з підвищеною талією, яке має символічну назву “Baby doll”. Трендовий трапеційовидний фасон може бути розбавленим різноманітними прикрасами: брошкою, поясом контрастного кольору, яскравими  бусами чи браслетом.

Спідниці.

Якщо вести розмову про базові елементи гардеробу, то це, безумовно, джинсова спідниця. Її справедливо можна рахувати універсальною річчю, так як вдягути її можна для будь-якого випадку. Не варто зупиняти свою увагу на приталеній чи облягаючій спідниці з деніму, тому що дівчинці навряд чи, в її настільки юному віці, буде зручно носити річ такого фасону.

Шорти та футболки.

Фаворитом цього літа стануть шорти на підвищеній талії. Їх прекрасно можна комбінувати з сорочками, топами, однотонними футболками. Варто звернути увагу на такі принти, як вертикальна смуга та клітка, які зараз знаходяться на піку популярності.

Категорія
Твій образ
Вибрані товари (0)
Ваш список обраних товарів порожній!
Ваш кошик (0)
Популярні запити: Сукня, Спідниця, Блуза