0
0

Осінній гардероб дівчинки

17.10.2020
2499
Осінній гардероб дівчинки
Категорія:
Твій образ

Для кожного сезону потрібно продумати функціональну капсулу. Це 5-7 речей в одному стилі, які можуть без проблем комбінуватися й доповнювати один одного. Осінній гардероб для дівчинки, підібраний за таким принципом, дозволить не захаращувати шафу зайвими речами. Дитина буде виглядати стильно та зможе заощадити час при виборі одягу.

Восени малятку має бути затишно, комфортно та, головне, тепло. Вибір варто робити на користь практичності й функціональності. Не завадить скласти список перед тим, як відправитися на покупи. Так ви точно будете знати, що потрібно вашій доньці.

Що враховувати при складанні гардероба

Осінній гардероб для дівчинки повинен бути продуманим до дрібниць. Ось що слід врахувати при його складанні:

  • цільове призначення речей і взуття. Потрібно розуміти, куди дівчинка буде їх носити та як часто надягати;
  • кольорова гама. Усі відтінки повинні між собою поєднуватися. Декор мінімальний, тому що з ним складніше скласти гармонійну комбінацію. Не потрібно купувати всі речі рожевого кольору, слідуючи застарілому стереотипу. Дівчинка з дитинства повинна вміти поєднувати різноманітні відтінки;

  • базові речі. Тут потрібно вирішити, що буде в гардеробі основним, що можна поєднувати з іншими виробами. До базового одягу можна віднести: утеплену футболку, світшот, водолазку, кардиган, джемпер, джинси, спідницю, колготки, жакет, куртку, дощовик, пальто, рукавички, шапку, шарф і термобілизну;
  • комфорт. Включати до гардероба варто лише ті речі, у яких дитині буде зручно. Не полінуйтеся обговорити з донькою кольори, фасони й постарайтеся почути її побажання.

При виборі речей важливо звертати особливу увагу на матеріал. Одяг повинен бути міцним, «дихаючим», неколючим, легким і теплим. Взуття – водонепроникним, якісним. Обов'язково в осінньому гардеробі мають бути гумові чоботи, щоб у дощову погоду не відчувати незручностей і сміливо ходити по калюжах.

Верхній одяг на осінь

Верхній одяг у гардеробі дівчинки повинен бути немазким і вітронепроникним, з термоізолювальними властивостями й вологовідштовхувальним покриттям. Добре, якщо модель має знімний капюшон, тому що він зможе захистити шию та голову від вітру. Наявність кишень стане плюсом.

Блискавки та ґудзики повинні бути якісними, а шви – добре прошитими. Зручними вважаються куртки з утеплювальними підкладками, тому що останні роблять річ більш універсальною й дозволяють носити її не тільки восени, але й ранньою зимою.

Якщо дівчинка самостійно ходить до школи, незайвими будуть світловідбивачі на куртці, які зможуть зробити її шлях трохи безпечнішим.

Перед тим як купити верхній одяг, продумайте його довжину. Визначтеся з висотою коміра, типом застібки й утеплювачем. Восени часто йдуть дощі, тому дощовик або плащ стане незамінним для цієї пори року. Також можна купити вітрівку. Коли ще не зовсім холодно, але вже й не тепло, її можна сміливо носити, підлаштовуючись під особливості погоди.

Спідня білизна та футболки

Краще купити вироби з синтетичних матеріалів, тому що в них хороші показники відведення вологи й тепла від тіла. Плюс вони не викликають алергічних реакцій, що особливо важливо для одягу, який буде протягом дня контактувати зі шкірою.

Футболки краще вибирати різної щільності, щоб при перепаді температур було що надіти. Кофти та светри для осені варто розглядати на флісі, тому що вони більш м'які, не колються й не дратують шкіру.

Светри та кофти

Затишок може забезпечити правильно підібраний светр. Дівчаткам до 3 років варто купувати вироби з барвистими принтами й різними візерунками. Маляткам старше більше підійдуть ніжні, елегантні варіанти, які чимось нагадують дорослі.

Вироби краще вибирати з вовни або штучної пряжі (актуально для алергіків). Вибираючи светр, пам'ятайте, що він не повинен висіти й нагадувати безформний мішок. З вивороту не може бути необроблених, грубих швів, а всі застібки мають бути простими у використанні. Якщо є який-небудь декор, то він повинен бути щільно зафіксований і не доставляти незручностей.

Осінній одяг для підлітка

Підлітковий вік є таким періодом, коли дівчатка з особливим трепетом ставляться до свого зовнішнього вигляду. Враження, яке справляється на інших, важливе, хочеться виглядати максимально стильно та круто.

Осінній одяг для дівчинки-підлітка повинен бути:

  • зручним і таким, щоб повною мірою відповідати способу її життя;
  • сучасним та красивим.

У цьому віці важливо допомогти дитині розвинути почуття смаку і, радячись, разом підбирати варіанти.

Почати потрібно з базових речей. Це вироби лаконічного крою без декоративних елементів, і їх особливість полягає в тому, що вони поєднуються між собою й дозволяють отримати нові образи без особливих зусиль. Їх також можна носити з речами, що мають особливий крій і декор. Базові найкраще купувати однотонними.

На осінь обов'язково потрібно придбати «правильний» жакет. Добре підібрана модель не обтягує, має прямий крій і неширокий комір. Найчастіше подовжений. Підкреслити талію завжди можна за допомогою пояса й аксесуарів, підібраних під стиль. Штани краще вибирати універсальної довжини, щоб носити їх під будь-яке взуття.

Восени не обійтися без кардиганів. Моделі на дрібних ґудзиках з тонкого трикотажу давно втратили актуальність. Сьогодні у тренді прямі силуети з великою фактурною в'язкою. Довжина може бути будь-якою.

В осінньому гардеробі підлітка повинні бути й такі речі:

  • білі футболки з коротким і довгим рукавом;
  • біла та джинсова сорочки прямого крою;
  • джемпер (oversize або прямий фасон);
  • яскравий светр з великою в'язкою або незвичайним принтом;
  • толстовка;
  • кілька кольорових футболок зі щільних тканин;
  • джинси (будь-які, у залежності від уподобань й особливостей стилю);
  • класичні та спортивні штани;
  • картата сорочка;
  • спідниця;
  • сукня (крій бажано прямий або oversize);
  • плаття-светр (можна надіти під щільні колготки або лосини);
  • сарафан;
  • тренч;
  • шкіряна куртка (краще косуха);
  • джинсовка;
  • демісезонне пальто або куртка.

Кожен комплект повинен доповнюватися відповідними аксесуарами, щоб отримати гармонійний, цікавий образ.

Для найбільш маленьких

Одяг для крихіток від 2 років повинен бути натуральним, комфортним, приємним тактильно й візуально. Обов'язково купувати речі за розміром. Вони не повинні сидіти впритул (краще, щоб був невеликий запас).

Для діток цього віку навіть до осіннього гардероба потрібно купувати кілька комплектів бавовняних кофтинок, тому що їх доведеться часто міняти. Колір можна вибирати будь-який. Тканини повинні тягнутися, а горловина – бути досить широкою, щоб при одяганні не виникло труднощів.

Колготки варто купувати двох видів (кольорові й декоровані різними елементами). Вони повинні бути м'якими, зручними, щільними та не викликати подразнень на шкірі.

Найбільш універсальним одягом для дворічних дівчаток можна вважати демісезонний комбінезон. Краще вибирати моделі на флісі, тому що вони більш теплі й не пропускають вітер. Від мазких забарвлень варто відмовитися.

Категорія
Твій образ
Вибрані товари (0)
Ваш список обраних товарів порожній!
Ваш кошик (0)
Популярні запити: Сукня, Спідниця, Блуза