0
0

Любов до своєї справи — запорука успішного бізнесу

13.01.2020
872
Любов до своєї справи — запорука успішного бізнесу

Усе велике має свій маленький початок. Усі найуспішніші підприємства народжувались з невеликих ідей, які, інколи з острахом, але втілювались у життя. Так склалося і у житті Ольги Гриньової — наставниці та музи компанії “Suzie”. Ще бувши дитиною їй подобалось гарно одягатись. Цю свою любов до вбрання вона згодом, разом із чоловіком Олегом, перетворила в успішне виробництво дитячого одягу.

 

У дитинстві ми “зачепили” радянський період, коли купити одяг було проблемою, — згадує Ольга. - Я дуже любила модно одягатися, тому всі гарні та святкові плаття, які були у мене, шила на замовлення. Був час коли привозили імпортну продукцію, але ті речі в більшості випадків були не для мого росту: чи рукави короткі, чи штани

 

Оля розповідає, що коли вирішили почати свою справу, їй було 18-19 років. Батьки Олега успішно продавали дитячий одяг, тому логічним для них здавалось піти по їх стопах і почати самостійно створювати вбрання саме для малечі.

 

Оскільки в нас був старт — торгова точка батьків, вирішили просуватись саме у цьому напрямку. Хоч батьки і мали сумніви, щодо успіху нашої ідеї. Ми наполягли, і маючи трохи власних збережень, купили кілька рулонів тканини, зробили ескіз і пошили перші спідниці. З того часу ми почали більше цікавитися індустрією моди

 

З роками маленька ідея “створити щось своє” перетворилась в велике виробництво Suzie, яке об'єднало навколо себе сотні однодумців. Будучи керівником, Ольга відповідає за всі етапи створення кожної колекції, вкладає у них всі вміння та душу.

 

Щоб бути хорошим керівником, треба володіти такими рисами як: наполегливість, порядність, та вміння йти на розумний ризик. Проте інколи й цього мало. У свою ідею треба не просто повірити - нею потрібно захоплюватись самій та надихати інших. Якщо не любити свою справу, то в тому що ви робите не буде душі і все далі буде просто не справжнє. Дозволяйте емоціям стати компасом у житті, бо це прямий спосіб досягнення успіху”, — радить Ольга Гриньова.

 

Якщо ж говорити про саме поняття успіху, то Ольга вважає що він в її житі безперечно присутній. Про це свідчить популярність бренду. Адже “Suzie” стала відомим українським виробником якісного дитячого одягу та гідно виглядає не тільки в межах держави, а й за кордоном.

 

Продукція, яку завозять в Україну великими партіями — стандартна. Там не має якості пошиття, оригінальності. Ми, “Suzie”, та українські виробники загалом, намагаємось створювати невеличкі партії з дизайнерським підходом. Наші моделі ексклюзивні. Якщо в Європі стиль аж надто демократичний, то українські мами самі люблять гарно вдягатися і діток своїх хочуть вбрати зі смаком

 

Ольга зізнається, що сама, як мама двох прекрасних дочок, змалечку дбає про те, щоб вони вдягались зі смаком. Її діти, до речі, перші, хто носить український одяг “Suzie” із найновіших колекцій.

 

Науково доведено, що коли хочемо виховати свою дитину правильно, то потрібно спочатку виховати себе. Якщо батьки будуть гарно одягатись і покажуть приклад дітям, відповідно це відчуття стилю буде прищеплене їм змалечку. Тут треба починати з себе

 

Ольга Гриньова мріє, щоб наше суспільство стало більш відкритим, а люди одягались яскравіше, старались бути стильними, купували якісний одяг місцевих і дуже талановитих дизайнерів. Каже, що ми просто зобов'язані любити “Made in Ukraine”.

Вибрані товари (0)
Ваш список обраних товарів порожній!
Ваш кошик (0)
Популярні запити: Сукня, Спідниця, Блуза