0
0

Як правильно вибрати блузку для школи: повсякденний або ошатний стиль

01.05.2024
120
Як правильно вибрати блузку для школи: повсякденний або ошатний стиль
Категорія:
Всі

Збираючи дитину до школи, потрібно купити одяг як для повсякденного носіння, так і на особливі випадки. У гардеробі маленької принцеси мають бути речі на кожен день та на свято. Розглянемо, які блузки можна носити до школи, щоб виглядати стильно та не порушувати загальноприйнятих правил.

Цей предмет гардероба універсальний, гармонійно поєднується зі спідницями або штанами. Його можна носити цілий рік під піджак, жакет, жилетку. Головна відмінність моделей у сучасному стилі ー приталений виріз. Можна вибрати варіанти з коротким або довгим рукавом, коміром, мереживним оздобленням або в строгому стилі.

Які блузки зараз в моді

Шкільна форма не буде нудною та одноманітною, якщо придбати кілька різних моделей. Блузи від компанії Suzie ー це як класичні моделі у стриманому стилі, так і яскраві, романтичні. Доступних маленьким модницям фасонів багато ー це вироби з баскою, жабо, сорочкового типу, прикрашені мереживом, вишивкою.

Гарним рішенням на кожен день стане блуза з трикотажу з довгим або коротким рукавом. Її можна поєднувати зі спідницею, штанами, одягати під сарафан. Забарвлення різні ー однотонна біла, ніжно-рожева, блакитна. На початку навчального року восени та наприкінці весни носять речі, декоровані рюшами чи вставками з гіпюру.

Якщо однотонні варіанти відмінно підходять щодня, то, збираючи дівчинку до свята, можна дати волю фантазії. Мереживо, стрічки, паєтки, кольорові принти ー ці елементи ошатного образу. Але не варто зловживати яскравими кольорами, адже занадто пишний і химерний верх може зіпсувати зовнішній вигляд. Будь-яка річ повинна гармонійно поєднуватися зі спідницею чи штанами.

Повсякденні блузи: особливості

Такі моделі відрізняються простим та стриманим дизайном. Їх можна поєднувати з будь-якими елементами гардероба, носити не лише до школи, а й на офіційні заходи. Для пошиття використовують бавовну, льон або трикотаж, крій у більшості випадків – класичний приталений. На кожен день підходять моделі у нюдових відтінках.

Роздумуючи, як вибрати шкільну блузу для дівчаток, звертають увагу і на комір. У більшості класичних варіантів він присутній у вигляді стійки, відкладної або з гострими краями. Переконайтеся, що його зручно застібати, розстібати, він не стане причиною дискомфорту під час носіння. Рукави виробів на кожен день пропонуються в формі тюльпана чи прямі приталені.

Роздумуючи, як вибрати шкільну блузку для дівчаток на різні випадки, батьки частіше за все звертають увагу на білі моделі. Це безпрограшний варіант з таких причин:

  • є універсальним і завжди доречним;
  • підходить усім без винятку;
  • гармонійно поєднується з будь-якими забарвленнями;
  • до такого одягу підходять будь-які аксесуари.

Блуза білого кольору – це елемент не тільки шкільної форми. Її можна носити і на свята (наприклад, до 1 Вересня або на лінійку з будь-якого іншого приводу). Вона також підійде для створення святкового образу на честь шкільної урочистості, на фотосесію або навіть до екзамену.

Святкова блузка як обов'язковий елемент гардероба

Кожній дівчинці до знаменної дати хочеться виглядати особливою. Для цього, крім класичної білої, варто придбати блузу з оригінальним принтом або декором. Головна відмінність моделей від компанії Suzie – практично всі вони підходять і на кожен день, і на урочисті події.

У якості матеріалу для одягу до урочистості використовують шовк, гіпюр, бавовну. Пропонуються різні види фасонів: ультрасучасний укорочений, з баскою або подовженою спинкою. Коміри святкових і класичних блуз практично не відрізняються. У деяких моделей цього елемента немає.

Рукави святкової блузки можуть бути однотонними або прикрашеними малюнками, візерунками тощо. Такий одяг шиють із легкої тканини, тому він підійде для будь-якої пори року. Якщо річ виглядає ошатно, до неї варто підібрати більш лаконічний і стриманий низ, щоб образ не вийшов занадто строкатим.

На що звернути увага при покупці

Гарний одяг – той, який подобається дівчинці і дарує їй комфорт при носінні. Якщо це річ для школи, вона стане додатковим стимулом для того, щоб щоранку йти на заняття. Блузу можна віднести до базових елементів гардероба, адже вона чудово поєднується з жакетами, спідницями, штанами та іншим одягом.

Купуючи повсякденні або ошатні блузки в школу, звертайте увагу на такі моменти:

  • матеріал пошиття. Краще віддати перевагу природній тканині, адже вони дають тілу дихати та швидко відводять зайву вологу. Важливі також легкість та практичність тканини, її стійкість до зносу, адже річ доведеться часто прати;
  • колір. Варто вибирати моделі пастельних, стриманих відтінків. При виборі одягу на свято все залежить від тематики урочистостей (якщо це шкільний захід, надмірна яскравість недоречна);
  • розмір. Не варто купувати річ на виріст, оскільки вона може ніколи не знадобитися. Занадто велика блуза псує зовнішній вигляд і заважає вільно рухатися. У дуже маленькій тісно, ​​а шви сильно натирають.

Варто одразу продумати цікаві поєднання. Наприклад, до білої блузки відмінно підійде темний сарафан. У кожної школярки, особливо молодшого віку, у гардеробі має бути кілька моделей. Це необхідно не тільки для того, щоб виглядати стильно, але і на випадки, коли одяг забрудниться чорнилом, фарбами, їжею.

Залежно від матеріалу блузи рекомендації щодо догляду за нею відрізняються. Дивіться інструкції виробника, вказані на ярлику. Ця річ займе почесне місце у гардеробі разом із сукнями та іншими елементами шкільної форми, якщо правильно доглядати за нею. Якщо на виробі з'явилася пляма, краще позбутися її якнайшвидше за допомогою засобу для виведення плям.

Щоб біла блузка довго залишалася сліпучою, використовуйте спеціальний порошок для світлого одягу. Прати її потрібно окремо від кольорових речей, інакше відтінок блузи може змінитися. Перш ніж прасувати, виберіть потрібну температуру на прасці залежно від типу тканини.

Категорія
Всі
Вибрані товари (0)
Ваш список обраних товарів порожній!
Ваш кошик (0)
Популярні запити: Сукня, Спідниця, Блуза