0
0

Футболка та шорти: практичні образи для дівчаток на літо

30.04.2024
302
Футболка та шорти: практичні образи для дівчаток на літо
Категорія:
Всі

Шорти вже багато сезонів залишаються зручним та практичним одягом на кожен день. В них зручно тренуватися, гуляти з подружками, кататися на велосипеді і просто відпочивати. Останнім часом популярні фасони вільного крою, які зручно носити навіть у сильну спеку.

Ще одна універсальна річ на всі випадки життя – футболка. Це одночасно спортивний одяг та варіант на кожен день. Сучасні моделі роблять як приталеними, так і в стилі оверсайз з коротким рукавом або середньої довжини. З їхньою допомогою вдасться створити романтичний чи хуліганський образ.

Модні поєднання 2024

Дівчата люблять одягатися стильно в будь-якому віці, і літо – найкращий час для цього. Актуальний зараз образ не лише красивий, а й практичний, адже необхідно вибирати одяг, у якому можна займатися звичними справами без обмежень. Розглянемо кілька цікавих комбінацій:

  • шорти із рюшами + класична футболка білого кольору. Легкий декор першої речі додає образу романтичності. Зробити його більш вільним та бешкетним вийде за допомогою яскравих окулярів або сумочки;
  • шорти + футболки одного кольору. Такий комплект завжди виглядає доречно, його можна доповнювати будь-якими яскравими акцентами – окуляри, кепка, прикраси. Для юних модниць такий образ буде у тренді ще багато років;
  • шорти + короткий топ. Цей варіант підійде для дівчинки-підлітка. Він дає максимальну свободу в рухах і заразом додає образу кокетливості, грайливості;
  • широкі шорти-спідниця + топ із рюшами. Останній варіант декорування особливо модний цього сезону. Такі моделі нагадують вишукані блузи у вікторіанському стилі, які ми бачимо на портретах та картинках минулих століть;
  • чорні шорти + біла футболка. Виходить сильний і виразний контраст, який не виглядатиме нудно. Річ темного кольору завжди буде частиною базового гардероба, оскільки її можна поєднувати з будь-яким одягом.

Обмежень у створенні літніх образів практично немає. Головне, щоб остаточний варіант виглядав гармонійно і подобався дівчинці. Звичайно, не варто забувати про актуальні модні тренди – про них ми поговоримо нижче.

Які шортики варто купити дівчинці цього сезону?

Дизайнери продовжують дотримуватися правил практичності та розробляють речі, в яких буде зручно. Ця тенденція є і в дитячій моді, адже маленькі дівчатка ні хвилини не сидять на місці. Шорти, особливо в сучасному стилі, стануть чудовим варіантом для повсякденного образу.

Особливо популярними є моделі з високою посадкою вільного крою, які не облягають тісно ноги. Їх називають бермудами, вони є справжнім трендом 2024 року. Зовні такі вироби нагадують спідницю через велику ширину штанин. Можна вибрати варіанти з місткими кишенями або поясом. Останні підійдуть і для класичного літнього образу.

Ще один популярний фасон, який був трендовим і минулим літом, – велосипедки. Це короткі шорти, що облягають, до коліна, спочатку розроблені для шанувальників велоспорту і професійних представників цього напрямку. Зараз така річ давно не вважається суто спортивною – її носять щодня, вдало поєднуючи з топами або фасонами оверсайз.

Яку футболку вибрати для літа

Це ще один універсальний і завжди потрібний предмет гардероба Якщо ви вже купили шорти, не забудьте придбати до них футболку, адже вона дозволить створити цілісний, завершений образ.

Серед трендових цього сезону такі варіанти:

  • топ. Модна річ на будь-які випадки життя, яка присутня у стильних та молодіжних літніх образах. Топи відрізняються за фасоном. Це може бути приталена майка з коміром, що охоплює шию, виріб з рукавами-дзвіночками, модель на бретельках;
  • кроп-топ. Це короткий топ, який не сягає пупка, зовні він також нагадує укорочений корсет. Саме такі моделі особливо подобаються дівчаткам-підліткам – у такому одязі вони почуваються дорослими, справжніми дамами;
  • футболка оверсайз. Так називається максимально вільний фасон, який не підкреслює контури тіла. Ця широка та квадратна футболка особливо виглядає у поєднанні з велосипедками.

Правильним рішенням буде купити кілька моделей на різні випадки життя. Наприклад, вказана вище комбінація з велосипедками чудово підійде для спортивних активностей. Тут довгі шорти чудово виправдовують себе – в них зручно кататися на велосипеді, самокаті, квадроциклі.

Комбінації з кроп-топом або топом, особливо з квітчастим принтом або рюшами, підійдуть для звичайної прогулянки з подругами. Не забудьте додати яскравих аксесуарів – особливо актуальні цього сезону окуляри з кольоровими лінзами. Хорошим вибором стане також невелика сумочка-клатч чи бананка.

Ще один актуальний варіант, який підійде для прохолодної погоди, – кофта з коротким рукавом. Модними вважаються моделі, які за зовнішнім оформленням та наявністю коміра нагадують блузи. Напівприлеглий фасон також підходить для створення базового гардероба. Особливо добре комбінувати таку кофту із велосипедками.

Які кольори поєднуються між собою

Універсальні відтінки – білий і чорний, їх можна носити з будь-якими іншими, особливо якщо це однотонні речі. Якщо ж подивитися на модні подіуми, то цього сезону переважатимуть такі відтінки:

  • жовтий. При різному освітленні він виглядає то яскравішим, то блідим, що робить його неймовірно елегантним. Водночас цей відтінок подобається маленьким дівчаткам – він сонячний і життєрадісний;
  • блакитний. Він прийшов на зміну трендовому торік класичному синьому. Цей відтінок вважається універсальним, тому що його можна поєднувати з будь-якими іншими світлими та темними;
  • білий. Залишається в моді через роки, тільки тепер він став ще більш свіжим та сліпучим. Як вже писалося вище, цей відтінок можна поєднувати з чорним або будь-яким.

У моді також різні відтінки зеленого, які також чудово виглядають разом із білим.

Купуючи одяг, також звертайте увагу на тканини. Краще віддати перевагу натуральним, які добре відводять вологу та дозволяють тілу дихати. Тоді ваша дівчинка зростатиме і розвиватиметься в гарному одязі із задоволенням.

Категорія
Всі
Вибрані товари (0)
Ваш список обраних товарів порожній!
Ваш кошик (0)
Популярні запити: Сукня, Спідниця, Блуза