0
0

Модні джинси для дівчаток 2024

02.01.2024
1087
Модні джинси для дівчаток 2024
Категорія:
Мода

Які джинси для дівчаток будуть модними у 2024 році

Зручні, стильні та красиві – три функції, які мають виконувати джинси для дівчаток. Можна подякувати дизайнерам, що вони враховують побажання молодих людей та пропонують штани, що відповідають їхнім потребам. Джинси залишаються популярними довгий час, але щоразу з'являються на ринку нові моделі, що мають інший крій, колір та щільність матеріалу. Які ж брюки для дівчаток із джинсової тканини будуть популярні у 2024 році? Про це й поговоримо.

Прямі штани з високою посадкою

Джинси-стегна потроху йдуть у минуле, а їхнє місце займають штани з високою талією. Штани такого крою мають великий попит завдяки багатьом перевагам. По-перше, вони добре підкреслюють фігуру та приховують недоліки. По-друге, вони чудово виглядають як на 7-річних, так і 12-річних дівчатках. По-третє, їх можна носити з подовженими футболками, топами, светрами. Штани із завищеною талією – ідеальний варіант для низького зросту. Вони добре візуально витягають силует, зосереджуючи увагу на верхній частині одягу.

Дуже добре зарекомендували себе штани Дагмар. Вони виготовлені із стрейчевої синьої тканини, мають чотири кишені (збоку та ззаду), що дуже зручно.

Джинси з розрізами з боків

Так-так, вони не залишають лідерів минулого року, а залишаються в топі. Юним леді та їхнім батькам дуже сподобалися моделі. Їх можна носити з різними блузами будь-яких відтінків: молочного, кольору гірчиці, чорного або блакитного. А ще їх можна вписати в спортивний стиль, поєднуючи з бомберами чи толстовками.

Штани мають кілька переваг, що робить їх популярними серед дівчаток:

  • оригінальність - штани дозволяють створювати яскраві та стильні образи;
  • зручність та комфорт – розрізи з боків роблять джинси більш вільними та зручними для руху, що важливо для активних підлітків;
  • різноманітність стилів - такі штани можуть бути виконані у різних стилях: від класичних до спортивних.

Штани з розрізами чудово поєднуються з потертостями та дірками — ще один їхній плюс.

Широкі джинси для дівчаток

У 2024 року вони будуть дуже модними. Такі моделі дозволяють створювати яскраві та оригінальні образи. Вони забезпечують максимальний комфорт та свободу рухів, а також дозволяють приховати деякі недоліки, що особливо важливо для підлітків. Штани розслабленого силуету – це класика. Вони легко поєднуються з іншим одягом — від футболок та светрів до блузок та курток. Широкі штани виготовлятимуться з різної тканини, що дозволить придбати щільні моделі на холодну пору року, а легені – на весну та літо.

Широкі джинси для дівчаток – можливість почуватися розкуто. Підлітки не захочуть із ними розлучатися.

Різнокольорові штани на весну та літо

Окрім синього, чорного, блакитного та сірого кольорів, у колекціях вітчизняних та зарубіжних виробників зустрічатимуться джинси з кольорової тканини. Це будуть салатові та зелені відтінки, а також колір фуксії. До них можна буде підібрати гольфи з декоративними вставками з сітки, бантиками, діркою на рукаві та отвором на великий палець або вишивкою. Ці речі добре гармонують із весняними та літніми варіантами брюк, тому мають бути в гардеробі кожної дівчинки віком від 7 до 13 років.

Різнокольорові джинси будуть мати попит, тому що вони:

  • дозволяють виділитися серед своїх однокласників та знайомих;
  • доступні в широкому асортименті - можна вибрати модель з огляду на побажання дитини;
  • зручні та комфортні: на ринку з'являться варіанти з високою посадкою, розкльошені, вільного крою;
  • дозволяють створювати цікаві образи - до школи, на прогулянки та на вечірки.

Джинси з кольорової тканини для дівчаток призначені для тих, кому набридли похмурі відтінки, хто хоче бути помітним серед натовпу та створювати яскраві образи.

Карго - мішкуваті штани з джинсової тканини.

Дуже милі та комфортні джинси, які подобаються дівчаткам. У 2024 році вони також матимуть попит. Їхня особливість — глибокі кишені, в які можна покласти необхідні речі. Вони можуть закриватися за допомогою липучок, кнопок або блискавок. Дизайнери більше працюють над вільними моделями – вони забезпечують дівчаткам комфорт під час носіння. Що стосується палітри кольорів, вона буде різною, починаючи зі стандартних кольорів і закінчуючи незвичайними, наприклад оливкового кольору.

Карго добре виглядають з босоніжками, кедами, черевиками, кросівками та іншим взуттям.

Рвані, мішкуваті і джинси з принтом дівчатка також носитимуть, але вони не будуть настільки популярними, як минулого року.

Як вибрати джинси для дівчинки

Хоча на ринку сукні, спідниці, сарафани та інший одяг представлені у широкому асортименті, джинси серед дівчат користуються особливим попитом. Крім того, що вони зручні та стильні, тканина відрізняється високою зносостійкістю. Вона витримує багаторазове прання і практично не линяє. Штани чудово підходять для активного відпочинку.

Дизайнери розробляють безліч моделей для різних фігур, тому проблем із вибором штанів не буде.

Вибираючи джинси для дівчинки, слід звертати увагу на такі деталі:

  1. Щільність матеріалу. Тонке полотно - ідеальний варіант для теплої пори року, щільна тканина - на осінь та зиму.
  2. Фасон. Від цього параметра залежить, як зручно дитині буде в таких штанах. Краще придивитися до моделей, які не сковують руху.
  3. Наявність гумки на поясі. Також можуть бути інші регулюючі елементи.
  4. Виробник. Для дітей найкраще купувати джинси відомих брендів. Вони виготовляються з якісних матеріалів, добре носяться та не линяють.

Купити джинси для дівчинки в нашому інтернет-магазині – створити яскравий та стильний образ для вашої маленької модниці!

Категорія
Мода
Вибрані товари (0)
Ваш список обраних товарів порожній!
Ваш кошик (0)
Популярні запити: Сукня, Спідниця, Блуза