0
0

Дитяча мода на літо 2024: основні тренди

01.04.2024
332
Дитяча мода на літо 2024: основні тренди
Категорія:
Всі

Батьки маленьких принцес прагнуть, щоб їхні доньки завжди мали стильний вигляд. Смаки дівчинки змінюються залежно від віку та останніх трендів, але привчати її цікавитися модою можна з ранніх років. До того ж актуальні тенденції 2024 року вже присутні в багатьох речах.

Ключовим елементом дитячої моди на весну-літо цього сезону є елегантність. Вона простежується не тільки в ошатних сукнях і костюмах, а й у повсякденних речах на кшталт шортів або спідниць. Дизайнери додають яскраві принти і вставки, а також роблять акцент на комфорті, використовуючи легкі, дихаючі тканини.

Забарвлення, стилі та фасони

Сукні, комбінезони і светри у 2024 році виконані в насичених і соковитих відтінках: червоному, ліловому, жовтому, смарагдовому. Не менш популярні й натуральний бежевий, молочний, чорний, коричневий, вони особливо часто зустрічаються у верхньому одязі. Цікаві вбрання отримують шляхом змішування текстур, коли в одному образі присутні денім, шкіра, бавовна.

У моді - натуральні, екологічно чисті матеріали, які дають змогу тілу дихати, саме вони подарують максимальний комфорт у спекотну погоду. Поступово повертається інтерес до вінтажних речей: широких рукавів з гумками, розкльошених штанів, нашивок у вигляді квіточок. Серед актуальних принтів - такі:

  • клітинка велика і дрібна, вертикальна смужка;
  • композиції з квітами;
  • персонажі мультфільмів;
  • сердечка;
  • приглушені тваринні принти.

Серед стилів актуальним продовжує залишатися класичний, також популярні спортивний, кежуал, мілітарі. Фасон і крій модних речей практично не змінилися порівняно з минулим роком. Як і раніше, носять сукні А-силуету, довгі туніки та сорочки.

З основних тенденцій варто виділити наявність рюшів - цей елемент одягу немов повертає нас на початок минулого століття. Яскраві тривимірні принти і денім теж не втрачають популярності, використовуються окремо або разом з іншими тканинами. З матеріалів дизайнери віддають перевагу бавовні або трикотажу, оксамиту, мереживу, атласу.

Які речі варто придбати для дитячого гардероба на літо 2024

Одним із вічних трендів моди є шорти, вони обов'язково присутні в повсякденних образах. Краще віддати перевагу велошортам або бодішортам як обтислого, еластичного, так і вільного, мішкуватого фасону. Обмежень щодо довжини немає - обирайте модель, яка сподобається дівчинці.

Шорти можна поєднувати з таким одягом:

  • футболки;
  • сорочки;
  • топи;
  • піджаки.

Дівчаткам підліткового віку з бунтарським характером, які бажають бути не схожими на інших, підходить одяг у стилі гранж. Це теж одна з модних тенденцій 2024 року, яка включає речі, що формують оригінальний образ і підкреслюють індивідуальність. Наприклад:

  • пишні спідниці;
  • джинсові штани з дірками;
  • блузи та футболки оверсайз.

З біжутерії до одягу в стилі гранж можна придбати тонкий браслет або невеликі сережки. Трендовими залишаються і спортивні речі, вони не обмежують рухів і не заважають повсякденній активності. Наприклад, легінси або джогери зручно носити разом із футболками або довгими блузами, сорочками. Для прохолодної погоди чудово підійде толстовка вільного крою.

Класичний одяг також не виходить з моди. У цьому стилістичному напрямку актуальними є костюми: комплекти, що включають приталені жакети в англійському стилі, спідниці, штани прямого крою, строгі сорочки. Обирайте простий фасон, щоб надати образу елегантності - головної складової 2024 року. Речі в класичному стилі добре поєднуються між собою.

Головні складові моди цього сезону

Як уже писалося вище, дизайнери одягу роблять акцент на елегантності, простоті та зручності. Так, модним залишається фасон оверсайз, який присутній у моделях і дитячого, і дорослого одягу. Ультравільна річ має гарний вигляд і на дитині - її зручно носити, вона не заважає бігати, стрибати та гуляти. Одяг оверсайз можна поєднувати з будь-якими іншими речами.

Денім з'явився на модних подіумах 2023 року, і досі не втратив своїх позицій. Джинси - річ, яка входить до базового гардероба і присутня в кожному модному сезоні. Але ними дизайнери не обмежуються, адже з відповідної тканини шиють також сукні, куртки, кофти, комбінезони, навіть легкі літні сарафани.

Ще один тренд - яскраві забарвлення одягу. Дизайнери використовують акцентні кольори, за допомогою яких створюються оригінальні образи, що запам'ятовуються. Популярні, крім зазначених вище, зелений, фіолетовий і синій. Гарним доповненням стануть аксесуари (наприклад, невелика сумочка з барвистим принтом, хутряні навушники або панама з блискітками, стразами).

Яке взуття модне у 2024?

Трендові варіанти:

  • балетки;
  • сандалі;
  • кросівки, особливо яскраві: рожеві, жовті, фіолетові.

Останні давно не вважаються виключно спортивним взуттям. Їх зручно носити не тільки з костюмом, штанами, джинсами, а й зі спідницями або сукнями. Гарний вигляд мають кросівки на подвійній підошві, обтислі або об'ємні, в моді також яскраві стрази та принти.

Класичними вважаються моделі балеток зі шнурівкою, з тканинними вставками або ажурним декором. Для теплого сезону чудово пасують сандалі, які можна носити як зі спідницею або сарафаном, так і під шорти або джинси. Модним вважається взуття, оформлене різноманітним дрібним і великим декором. 

Окуляри та інші аксесуари

Не обійтися без додаткових деталей, завдяки яким образ стає цілісним. Так, для гардероба 2024 року варто придбати сонцезахисні окуляри в стилі ретро з класичною оправою і непрозорими лінзами. Багатьом дівчаткам подобаються і вінтажні моделі, які чудово доповнять одяг у такому ж стилі. 

Ультрасучасний варіант - лінзи жовтого кольору. Серед прикрас для дітей варто вибирати моделі без гострих кутів із закругленими гранями, це тренд моди 2024 року. Великі інкрустації пасують тільки дівчаткам старшого, підліткового віку. Молодшим краще купувати максимально прості, що відповідають забарвленням і стилю одягу.

Категорія
Всі
Вибрані товари (0)
Ваш список обраних товарів порожній!
Ваш кошик (0)
Популярні запити: Сукня, Спідниця, Блуза