0
0

Що подарувати дівчинці на 4 роки — топ-15 найкращих ідей

22.12.2023
7078
Що подарувати дівчинці на 4 роки — топ-15 найкращих ідей
Категорія:
Святкуй

Чотири роки – чудовий вік. У цей час маленька леді багато чого розуміє, тому вибір подарунка для такої малечі може бути непростим завданням, особливо якщо ви не знайомі з її інтересами. У статті ми нагадуємо, що подарувати дівчинці на 4 роки. Ми зібрали топ-15 найкращих ідей, що допоможе знайти оптимальний варіант.

1 — Браслети, що світяться

Це оригінальний подарунок для 4-річної дівчинки. Яскраві аксесуари не тільки привертають увагу, але вражають маленьких леді. Вони світяться у темряві, створюючи гарний ефект – це обов'язково сподобається дитині.

Браслет запросто можна вдягнути до нарядної сукні або іншого одягу. Аксесуар, що світиться, допоможе дитині відчути себе справжньою принцесою. Він також сприятиме розвитку її фантазії та творчого мислення. Загалом це подарунок, який точно не залишить байдужою маленьку дівчинку.

2 — Набори для ігор та веселощів

У кімнаті маленької принцеси має бути відведене місце для різних ігор. Сучасні виробники пропонують широкий асортимент, що дозволяє вибрати подарунок, враховуючи нахили дитини:

  • магнітна гра-одягалька;
  • картинки-половинки;
  • дослідники океану;
  • бургер;
  • лото;
  • гурманію;
  • королівський квестик.

У цьому віці дівчинки просто збирають конструктор Лего, їм це дуже подобається.

3 — Ляльки з набором одягу

Якщо ви вважаєте, що подарувати дівчинці 4 роки на Новий рік, купіть їй ляльку. І нічого страшного, що вони мають. Виберіть іграшку, якою вона зрадіє. Наприклад, це може бути лялька з тваринами, набір монстриків (тільки дивіться, щоб дитина не злякалася), пупси з люлькою-перенесенням або взагалі вся лялькова родина. Якщо в колекції дівчинка не має ляльки-русалки, виправте цю несправедливість.

Якщо ви купите дівчинці сукню, як у ляльки, точно не помилитеся. Дитина буде задоволена на всі сто відсотків.

4 — Акваріум з рибками

Дівчатка в цьому віці починають знайомитися з навколишнім світом, чому б їм не подарувати акваріум із рибками. Так можна привчити дитину дбати про інших. Згодом це може стати серйозним захопленням.

5 — М'які іграшки-рюкзаки

Чотири роки - час, коли маленькі модниці починають збирати собі прикраси та різні дрібнички. Сумка-рюкзак їм дуже знадобиться. У неї можна скласти обручі, шпильки, гумки, кільця. У ній помістяться невеликі дитячі книги, фломастери, ручки та олівці.

6 — Інтерактивний домашній вихованець

Подарунок підійде для 4-річної дівчинки, яка мріє про власну тварину. Розумний роботизований вихованець не тільки виглядає дуже мило і привабливо, він здатний взаємодіяти з дитиною. Вихованець може відповідати на команди, повторювати слова і навіть грати в хованки. Його можна навчати новим командам, вчити реагувати на ласки та голос.

7 — Планшет для малювання

За допомогою цього пристрою дівчинка зможе малювати та розфарбовувати на екрані, не забруднивши свій повсякденний сарафан, сукню, штани чи стіл. Завдяки планшету маленька художниця зможе виявити свої творчі здібності. Крім того, такий подарунок допоможе дівчинці навчитися працювати з електронними пристроями та розвинути її інтерес до нових технологій.

8 — Книги

Чотири роки — вік, коли можна переходити від коротких казок до довших та складніших творів. Оскільки у сприйнятті розповіді велику роль у цей час відіграє зорова пам'ять, потрібно вибирати книги з великою кількістю малюнків.

Зверніть увагу на такі твори:

  • Охрім-музикант;
  • Язиката Хвеська;
  • Летючий корабель;
  • Кармалюк та бідна вдова;
  • Іван Найда.

Також можна подарувати дівчинці казки Г. Х. Андерсена, Братів Грімм, Р. Кіплінга та інших відомих казкарів.

9 — Самокат

Це чудовий подарунок для прогулянок на вулиці. Самокат дозволить маленькій принцесі насолоджуватися свіжим повітрям та активно проводити час, гуляючи разом із батьками, бабусею чи дідусем. Можна купити однотонну модель або транспортний засіб, прикрашений яскравими малюнками, улюбленими персонажами з мультфільмів - він ще більше приверне увагу дівчинки.

10 — Гумові іграшки для купання

У продажу є різні моделі, починаючи від кумедних тварин і до мультяшних персонажів. Дівчинка зможе грати з ними, купаючись у ванній або басейні, придумуючи різні сценарії для своїх ігор.

11 — Ляльковий театр

Купуючи гру, вам більше не доведеться думати, що подарувати дівчинці 4 роки на день народження, Новий рік чи інше свято. Це універсальний набір, що підійде для всіх випадків. Граючи ним, маленька леді зможе розвивати уяву, креативність та соціальні навички. Дівчинка навчиться працювати в команді (для гри завжди можна покликати подружок), прислухатися до думки інших та колективно приймати рішення.

12 — Гарний одяг

Маленькі леді завжди копіюють мам, намагаючись одягатись, як вони. Чому б вам не допомогти їм у цьому. Оригінальна блуза буде чудовим подарунком. Вона допоможе дівчинці відразу перетворитися на принцесу.

13 — Конструктор-липучка

З його допомогою можна створювати різні фігури та об'єкти, використовуючи яскраві та різнокольорові деталі, які легко з'єднуються одна з одною. Конструктор-липучка також допомагає розвивати логічне мислення, навчає планувати та організовувати свої дії.

14 — Комплект для малювання

У наборі є фарби, пензлі, маркери, кольорові олівці та білий папір. Малювання – не просто цікаве, але корисне заняття для чотирирічної дівчинки. Воно дозволяє втілити ідеї у життя та сприяє розвитку уяви.

15 — Дитячий набір для манікюру

У наборі зазвичай міститься кілька яскравих та безпечних лаків для нігтів, невеликі щипчики та пилочки, а також інші аксесуари, необхідні для створення доглянутого вигляду. За допомогою цього набору дівчинка зможе доглядати свої ляльки (фарбувати нігті), а також робитиме манікюр собі і, звичайно ж, мамі.

Як бачите, ринок пропонує багато варіантів для подарунків дівчинці 4 років. Ви також можете придбати інші подарунки.

Що ще можна подарувати 4-річній дівчинці

Якщо ви ще шукаєте варіанти для подарунка, придивіться до пластикових овочів та фруктів. Маючи потрібні іграшки, можна грати в магазин, ресторан чи кухню.

Дівчинці також можуть сподобатися:

  • пластиковий посуд;
  • будиночок та меблі для ляльки;
  • лікарські набори;
  • музичні інструменти;
  • намет;
  • годинник із дитячим дизайном;
  • повітряний змій;
  • різнокольорова крейда для малювання на асфальті;
  • пазли.

У подарунок обов'язково покладіть гарну листівку та напишіть пару слів, привітавши дівчинку зі святом.

Не важливо, що ви купите дівчинці: дорогу інтерактивну іграшку або класичний набір для малювання. Головне, щоб вона принесла дитині позитивні емоції і подарувала гарний настрій.

Категорія
Святкуй
Вибрані товари (0)
Ваш список обраних товарів порожній!
Ваш кошик (0)
Популярні запити: Сукня, Спідниця, Блуза