0
0

Трикотажний гольф у гардеробі дівчинки: топ-5 переваг

18.10.2020
942
Трикотажний гольф у гардеробі дівчинки: топ-5 переваг
Категорія:
Мода

Трикотажний гольф давно став популярним базовим елементом у дитячому гардеробі. Однак деякі мами дівчаток досі не дають цій моделі шансу зайняти почесне місце в шафі поруч з ошатними кофточками, вважаючи її доречною лише для повсякденного носіння вдома. І дарма. Гольф для дівчинки дійсно може стати однією з основних речей в демісезонних образах. На доказ наведемо 5 переваг цього предмета одягу:

  • універсальність;
  • практичність;
  • великий вибір моделей;
  • простота в догляді;
  • комфортність.

Розглянемо кожен пункт детальніше.

Універсальний варіант для поєднань

Гольфами називають тонкі трикотажні светри з високим коміром. Вони відмінно захищають дітей від прохолоди, що особливо важливо в період міжсезоння, коли шарф носити ще рано, а з відкритим горлом є ризик підхопити простуду.

Зазвичай гольфи виконані в лаконічному дизайні, що робить їх зручними в поєднанні з іншими предметами гардероба дівчинки: спідницями, штанами, сарафанами, лосинами та джинсами. Їх можна надягати також під різні кофти, кардигани, куртки та сорочки, створюючи стильні образи на кожен день.

У залежності від дизайну, гольфи поєднуються як із класичними речами, так і зі спортивними або у стилі casual. Але також є у продажу моделі, прикрашені різноманітним декором, через що їх можна надягати зі святковим одягом.

Гольф: найпрактичніша річ у гардеробі

Саме завдяки лаконічному дизайну, цей вид одягу можна поєднувати в різних образах, як ми писали вище. Але, крім того, переваги гольфів полягають у тому, що вони допомагають вирішити вічну дилему, яка переслідує мам у холодну пору: надягати шарф на дочку або залишити горло відкритим.

У шарфі може бути жарко, і дівчинці не завжди зручно самій правильно його намотувати. Але водночас без нього та з відкритою шиєю може бути ще досить холодно, через що зростає ризик застуди. Гольф допоможе розв’язати проблему. Незважаючи на те, що він досить тонкий, воріт у них зазвичай складається у 2 або 3 рази. Таким чином, зона шиї закрита й досить утеплена, щоб не замерзнути в холодну пору. Можна навіть не використовувати шарф, якщо здається, що в ньому дівчинці буде некомфортно, або їй не хочеться додаткових турбот із його намотуванням.

Ще один момент практичності стосується варіантів носіння речі. Незважаючи на простоту моделі, гольфи цілком підходять для школи. Більш того, на їх базі можна створювати десятки образів з штанами, спідницями, сарафанами та джинсами. А якщо придбати ще й декорований гольф, то можна розв’язати проблему, що надягати на свято у прохолодну пору.

Великий вибір моделей

Трикотажні гольфи для дівчаток представлені у продажу у великій різноманітності видів. Вибрати можна повсякденні моделі в лаконічному дизайні, які можна поєднувати буквально з будь-якими іншими речами, зокрема і в спортивних образах. Вони доступні у великому асортименті кольорів, що дозволяє підібрати відразу кілька гольфів до гардероба й носити їх, змінюючи хоч кожен день.

Також для дівчаток випускаються оздоблені моделі. Ці гольфи зазвичай прикрашені гіпюровими вставками, люрексом, вишивкою, намистинами й іншими видами декору. Завдяки такому оформленню, цей вид одягу може замінити собою блузки та кофти у святковому вбранні.

Пара слів про комфортність гольфів

Про те, що це практичний вид одягу, який оптимально підходить для носіння в період міжсезоння й надійно захищає горло від прохолоди, ми писали вище. Але плюси трикотажних гольфів виражені ще і в тому, що вони дуже зручні в носінні.

Тонкий еластичний матеріал комфортно облягає тіло. Завдяки цьому гольфи не сковують рухів і не заважають дітям у рухливих іграх.

Крім того, трикотажне полотно може бути з різним складом (на основі вовни, віскози, акрилу, шовку й інших волокон). Від цієї властивості безпосередньо залежать експлуатаційні характеристики й теплоізоляційні показники готового одягу, а це означає, що можна підібрати підхожу модель гольфу на будь-яку пору року.

Зручність у догляді

Напевно, годі й шукати серед дитячих речей більш практичний одяг, ніж гольфи. Будь-яка мама оцінить їх універсальність, а також невибагливість у догляді. На відміну від светрів, які вимагають делікатного прання та дбайливого віджиму, трикотажні гольфи стійкі до звичайних заходів догляду й не деформуються.

Основні рекомендації зазвичай вказані на бирці від виробника, але в цілому особливих умов такі речі не вимагають. Їх можна сушити в машинці та не потрібно прасувати, у шафі достатньо виділити небагато місця на полиці (вішати на плічка, як блузку, не потрібно).

Підбиваючи підсумок, зазначимо, що трикотажний гольф – це дійсно зручний і практичний предмет одягу, який буде основною повсякденного гардероба дівчинки та може стати гідною альтернативою блуз у святкових образах. Тому мамам варто придивитися та придбати кілька моделей, тим самим позбавивши себе від головного болю: що надіти доньці, щоб було і комфортно, і красиво.

Категорія
Мода

Схожі статті

Вибрані товари (0)
Ваш список обраних товарів порожній!
Ваш кошик (0)
Популярні запити: Сукня, Спідниця, Блуза