0
0

Сповнені любові та стилю: Suzie — 20 років прекрасної моди для дівчаток

18.04.2024
41
Сповнені любові та стилю: Suzie — 20 років прекрасної моди для дівчаток
Категорія:
Всі

За два десятиліття Suzie визначив стиль та елегантність в світі дитячої моди, створюючи неперевершений вибір одягу для модниць віком від 1 до 16 років. Наша історія — це розповідь про безмежну любов, ретельну увагу до деталей та велике покликання, яке пройшло через кожен етап нашого творчого розвитку.

Suzie стала не просто брендом, а справжньою хрещеною феєю в світі дитячої моди. Це  не тільки пошиття одягу — це створення чарівності, додаючи дрібку магії та веселий настрій в світ маленьких модниць. Наша місія — дарувати свято та емоції, а наші вироби вражають не лише стилем, але й щастям та радістю.

Шлях Suzie: Історія, яка творить магію

Пройдений шлях Suzie — це історія, довжиною в 20 років, насичена мріями та відданістю своїй справі. Маленькими кроками від найпершої спіднички і до масового виробництва. 

Все почалось із сімʼї Гриньових — Олега та Ольги. А також їх маленької мрії про власну справу. 

За цей час ми  виготовили понад сто тисяч суконь (і це лише суконь), порадувати десятки тисяч красунь нашими виробами, відвідали сотню модних показів, та представили близько вісімдесяти колекцій. 

І все завдяки вашій підтримці! 

*на фото Гриньова Ольга

Знаємо, що нас з вами обʼєднує багато маленьких дрібниць

  • Любов до деталей та неперевершений стиль
  • Відданість своїй справі та увага до деталей
  • Віра у чудеса та магія, що ховається у кінчиках пальців
  • Турбота та бажання робити оточуючих нас людей щасливими

Обрані вами: що робить Suzie бажаним

Suzie залишається брендом, тому що саме ви обираєте нас. Багато років поспіль ми отримуємо визнання завдяки вашій підтримці: останніми з нагород, які відзначили вашу прихильність до нас були народні премії в номінації “Дитячий одяг (шкільна форма)”, які Suzie отримувала два роки поспіль. Нам приємно усвідомлювати, що Suzie — це не просто ім'я, це жива історія, яка триває та залишає сліди в світі моди для дівчат. Дякуємо вам!

А поки…

Щастя продовжується!

Категорія
Всі
Вибрані товари (0)
Ваш список обраних товарів порожній!
Ваш кошик (0)
Популярні запити: Сукня, Спідниця, Блуза